Gourmetkokken Benny

Søk
Close this search box.

Det var en gang en blåmeis ved navn Benny. Benny var ikke som andre blåmeiser; han hadde en drøm om å bli den første fuglen til å åpne en gourmetrestaurant i skogen. Med sin forkjærlighet for fløte og frø, var han fast bestemt på å lage de mest utsøkte rettene. 

En dag bestemte Benny seg for å sette planen ut i livet. Han fant et tomt ekornrede og begynte å pusse opp. Med hjelp fra sine venner, ekornet Eddy og hakkespetten Hanna, ble «Bennys Bistro» snart en realitet. 

Men det var ett problem – Benny visste ikke hvordan han skulle lage mat! Han hadde alltid stjålet fløten fra melkekartonger, men å lage mat fra bunnen av var en helt annen sak. Så han dro ut på et eventyr for å finne de beste oppskriftene. Fra den kloke uglen Ulla lærte han hemmeligheten bak perfekte frøkaker. Fra beveren Bob fikk han oppskriften på alge-smoothie. 

Endelig var åpningsdagen her, og skogens dyr samlet seg for å smake på Bennys kreasjoner. Til tross for noen små uhell, som da en frøkake eksploderte, ble «Bennys Bistro» en stor suksess. Benny lærte at selv en liten blåmeis kan oppnå store ting med litt hjelp fra venner og en god porsjon mot. 

Og slik ble Benny kjent i hele skogen som gourmetkokken med en forkjærlighet for fløte og eventyr. Og de sier at hvis du lytter nøye, kan du høre latteren og sangen fra «Bennys Bistro» blant trærne.

Tegn en tegning til historien

Se direkte fra fuglekassa:

Produkter:

Fuglekasse med kamera

Art.nr: 144746

Nectar Fuglekasse

Art.nr: 140320

Blåmeisen

Art.nr: 114601