Personvernerklæring

Her finner du informasjon om hvordan vi ivaretar ditt personvern. Innholdet i denne beskrivelsen kan endre seg for å sikre at brukerne får en riktig og oppdatert beskrivelse av hvordan dine personopplysninger behandles. Hvis det er vesentlige endringer, vil du få informasjon i en epost. 

Webanalyse og informasjonskapsler («cookies»)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

 

Hvor lagres data?

Lekolar-Skole.no er eid av Lekolar AS. For å levere tjenesten benytter vi FastName.no til serverdrift. Alle elektroniske data lagres i norske datasentre. 

Verken Lekolar AS eller våre samarbeidspartnere utleverer dine personopplysninger til tredjeparter. Vi bruker en standard databehandleravtale i henhold til personopplysningsloven og personvernforordningen.